Ga naar hoofdmenu Volgende webpagina Vorige webpagina

Maak contact

Durf te vragen

SafeCity BV is een werkmaatschappij en 100% dochter van Public Safety Innovation BV. Wij ondersteunen organisaties bij het innoveren voor meer veiligheid.

Heb je een vraag of een opmerking neem dan contact op.
Je kunt gebruik maken van expertise, als adviseur, consultant of specialist in ondernemen, innoveren en veiligheid, uitnodigen voor: een goed inspirerend gesprek / innovatieve wendingen van veiligheidsvraagstukken / scherp anders denken op vastgeroeste patronen / projectleiding, advies en programmamanagement / een lezing waar over nagepraat wordt / voorzitterschap seminars / voorhouden van de spiegel / hulp bij moeilijke beslissingen in organisaties / nodige ervaring en expertise.

Share and Cheers


Samen netwerken en innoveren voor meer veiligheidIn 2010 won Jan Otten, directeur van Public Safety Innovation BV de Maatschappelijke Innovatieprijs met zijn vinding SafeCity. Een live streaming video-app waarmee mensen onveilige situaties konden melden bij kennissen (familie en vrienden), Misdaad Anoniem, gemeente en politie. Het idee werd zo goed ontvangen dat er in 2011 een aparte BV voor werd opgericht, SafeCity BV. Helaas kwam het idee te vroeg. In die tijd was er alleen 3G, waren smartphones nog niet wijdverspreid en waren datalimieten erg duur.

Maar zoals bij elke uitvinding/innovatie ontstaan er nieuwe ideeën en is SafeCity steeds meer een organisatie geworden die de 3 O's (Onderwijs, Ondernemingen en Overheid) rond innovaties gaat verbinden. SafeCity is regelmatig een spin in het web die samenwerking initieert en zorgt dat er echt wordt samengewerkt rondom innovaties.

Innovatie

Contact SafeCity BV


Zin in een goed gesprek, mail ons:Registratie Kamer van Koophandel: 52820017
Bankrekening nummer: NL76ABNA0575085711


Twitter     LinkedIn     Mail to info@SafeCity.eu

Huidige werkzaamheden


 1. Kwartiermaker Learning Community AI voor veiligheid;
 2. Voorzitter stichting SKILSS;
 3. Werkend aan cyberveiligheid op www.callfortrust.online;
 4. Coördinator Veiligheidsateliers;
 5. Adviseur security Port of Moerdijk;
 6. Cybersecurity adviseur Cyber Weerbaar Breda;
 7. Directeur Public Safety Innovation BV;
 8. Innovatie pionier o.a.: WhiffCatcher;
 9. Expert/evaluator European EIC funding tenders;
 10. Expert/evaluator Kiem 2023;
 11. Expert/evaluator Eureka network;