Ga naar hoofdmenu Volgende webpagina Vorige webpagina


Producten en Diensten

Open staan voor innovaties

Continu komen we geweldige applicaties tegen die echt een bijdrage leveren voor meer veiligheid. Helaas kunnen organisaties (bedrijven en overheden) niet alle nieuwigheden omarmen. Soms gaat het over geld, soms over lef, soms wordt de meerwaarde van de producten niet echt gekend en soms dient de organisatie zoveel aangepast te worden dat het aan tijd ontbreekt. Voor een aantal innovatieve producten wil we graag een lans breken en ons netwerk inzetten opdat deze producten echt landen en in gebruik genomen worden.

Technologie en de toepassing

Samen zitten en plannen maken

Consultancy en advisering is zeker nodig indien vraagstukken zich aandienen die niet eenvoudig zijn. Je organisatie opnieuw richten en moeilijke beslissingen nemen vragen meer dan alleen advies, je hebt iemand nodig aan je zij waarmee je kunt sparren. Wij hebben de ervaring om je bij te staan de drempels te nemen die genomen moeten worden.

samen verder plannen

LiveEarth

Live beelden koppelen aan elkaar opdat we precies zien wat er aan de hand is. In Canada kwam ik LiveEarth tegen en was meteen verkocht. Zij plaatsen allerlei data en sensoren op Google Earth. De openbare date en sensoren worden ontsloten, bijvoorbeeld vliegtuig en scheepvaart bewegingen. Maar ook camera's en belangrijke veiligheid specifieke data. De gebruiker kan ook eigen gesloten data invoeren en deze visualiseren.
Neem contact voor meer info.

LiveEarth real-time visualisatie

Betrouwbaar.online

Hoe betrouwbaar en integer zijn alle apps en IOT apparaten? Via deze site worden apps vergeleken op hun betrouwbaarheid. Zo wordt uitgezocht hoe de ontwikkelaars/leveranciers omgaan met de AVG/GDPR regels, hoe beveiligd de data opslag is, of de data wordt vermengd met andere data, of de app doet wat die zou moeten doen. De website is een transparant open platform en kan blijven bestaan door hulp van idereen die een veilig internet wel. https://www.betrouwbaar.online
Neem contact voor meer info.

betrouwbaar en integer internet